Halu & Tahto

Tutkiskelin eilen mitä eroa on halulla ja tahdolla. 

Sitten tulikin aika lähteä varaamalleni joogatunnille. Otin pyörän alle, vielä 30 min aikaa polkea, kerkeän juuri n. 5 min etuajassa.

Poljin laulaen samalla vähän liian kovaa (hemmetin hyvä ja vapauttava yhdistelmä) ja puff. Eturengas puhki, minun rakas kesäratsuni jäätyi. 

Ensin ajattelin että selvä, ei sitten joogata. Mutta mä todella tahdoin sinne tunnille. Jopa tarvitsin sitä. Ja sitten tajusin että olen ihan bussipysäkin vieressä ja aloin lukitsemaan pyörää. Mutta hitto eihän mulla oo bussikorttia kesällä! Repusta löytyi kuitenkin juuri tasan 3e siihen bussilippuun ja sattumalta oikea bussikin tuli minuutin kuluttua. 

Sain vähän kiinni mitä eroa on halulla ja tahdolla. Aina asiat ei mee heti niinkuin on ajatellut ja suunnitellut. Voi näyttää siltä että eihän tää nyt etene ollenkaan... Kunnes huomaa että aina on muita teitä ja reittejä. Yksi puhjennut kumi ei kerro mistään muusta kuin että ota toinen kulkuväline. Koska eilen todella tahdoin ja tarvitsin. Ja kerkesin. Juuri tasan minuutilleen. Kiitos elämä että tulit puolelleni.

Namaste tai jotain. Tai hakuna matata.